Tips om je verjaardag te vieren

Tips om je verjaardag te vieren

4 October 2019 1 By Admin

Die ene dag in het jaar in het jaar is nét wat anders dan die anderen. En dat is je verjaardag. Sommigen geven er niet zoveel om, maar anderen verzamelen graag familie en vrienden rondom om dat extra jaartje te vieren. En dat mag heus wel in in stijl gebeuren! ben jij ook zo iemand die altijd op zoek is naar een originele manier om de verjaardag of een kinderfeestje te vieren? Lees dan vooral verder…

gallery/verjaardag

Grootse viering met vrienden

Ga met je vrienden lekker stappen in je favoriete kroeg, café of discotheek. Steeds meer horecazaken zijn voorzien van een bonnetjessysteem. Het concept is simpel: je koopt de bonnen en deelt ze uit aan je vrienden bij binnenkomst. Je bepaalt zelf hoeveel drankjes ze van je krijgen. Feest gegarandeerd!

Intieme kring

Ben je niet zo van de luide muziek? Verkies je om je beste vrienden een keertje te trakteren? Natuurlijk kan je ook heerlijk gaan dineren. Sushi eten is altijd een goed idee. Misschien krijg je als Jarige Job een champagnefles om met z’n allen van te genieten. Lekker bijkletsen en sneukelen in gezellige kring.

Cadeautje voor de jarige

Maar wat geef je de jarige cadeau? Dat blijft een lastige. Wat dat je ervan om een kistje wijn mee te brengen? Dat is ook leuk om te geven aan de jarige, want je kunt een houten wijnkist bedrukken. Je hoeft daarvoor niet op pad te gaan, want met de vele webshops kan je ze ook laten leveren.